Østrup Turridning:


Nyhedsbrev april 2017

Foråret er kommet og sæsonen er igang
Den nye sæson er startet med fint vejr, og vi har i år flere gode heste til begyndere og mange til øvede ryttere, der ønsker en særlig spændende og udfordrende oplevelse. Se flere af Ulrik og Louises billeder fra sæsonens første tur her.
Rideture på Island 2017
Vil du opleve Island denne sommer, er det nu, du skal tilmelde dig. 

Vi rider på Nordlandet gennem meget varieret terræn og har en stor flok løse heste med. Du kan se meget mere på vores hjemmeside under Island. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.
Powerride
Der er mulighed for at tilkøbe 'Powerride' som ekstra feature på mange af vores ture. På ture der er to timer eller længere kan vi arrangere skift af heste undervejs og ridning med håndheste, og det giver en helt ny oplevelse af tempo og samarbejde med hestene i flok.

Hvis det er noget for dig, så spørg næste gang du bestiller en tur, om Powerride kan købes til. Det er normalt på mindre hold med 4 ryttere og en guide, men i særlige tilfælde kan det arrangeres med flere ryttere.
Ridelejre i sommerferien
Der er fyldt op på ridelejrene i ugerne 27, 28, 29 og 31, men der er stadig pladser i uge 30. Der er åbent for online bookning på dette link, og du skal nok være hurtig for at sikre dig en plads. 
Riderejse Sydfyn
Riderejse Sydfyn er en rundtur, med ophold og overnatning for heste og ryttere forskellige steder i det smukke område nord for Fåborg. Turen varer 3,5 dag og inkluderer 3 overnatninger. Ridningen kommer dermed langt omkring i det fantastiske kuperede terræn, og turen strækker sig over omkring 100 km. Der starter ture den 25. maj og den 15. august. Se denne side for at læse mere.
Weekendture i Østrup
Mange weekendture i 2017 er allerede lagt fast og kan bookes online, men der er stadig muligheder for at komme med forslag. Har du en bestemt weekend, du kunne tænke dig til en tur, så kontakt os så tidligt som muligt, så vi kan forsøge at lægge det ind i vores kalender.
Gavekort
Husk vi kan udstede gavekort på rideture. Tryk på knappen for at give en god ride- og naturoplevelse som gave.
Bestil et gavekort
Østrup Turridning
Østrup 32,  5600 Faaborg,  tlf. 42402298
www.oestrup.dk,  turridning@oestrup.dk
Send en forespørgsel
Copyright © 2016 Østrup Turridning