Copy
Østrup Turridning:


Nyhedsbrev marts 2018


 
Ridelejre i sommerferien

En fantastisk rideoplevelse med Østrup Turridning i sommerferien. Her er plads til at både børn og nogle forældre kan få en dejlig tid med heste.

Der er stadig nogle pladser på ridelejrene i uge 29 og 30 og en enkelt i uge 27, mens uge 28, 31 og 32 er fyldt op. Du kan læse mere om ridelejrene på dette link og du kan booke en plads her.

Museumsturen
- er en ridetur gennem Svanninge Bakker med landskabs-arkæolog Poul Baltzer Heide som guide og fortæller. Oplev istidslandskabet som folk gennem århundreder har gjort det - fra hesteryg - og få samtidig historien om, hvordan isens voldsomme kræfter skabte dette smukke stykke natur. Læs mere om Museumsturene på dette link og tryk her for at booke din plads.
 

NYT NYT NYT

Nu kan du også få historien fortalt på din heldagstur eller rideweekend. Spørg efter museumsguiden, når du bestiller din tur, og så vil vi prøve at få det arrangeret, så landskabs-arkæologen kan komme til at ride med og fortælle om landskabet og kulturhistorien på en del af turen. Der bliver et mindre tillæg på prisen afhængig af antal af deltagere.

Helt særlige rideture

Der er to af vores rideture, der bringer dig særlig langt omkring i det smukke sydfynske rideterræn:

Vikingeturen er en weekendtur med 2,5 dags ridning og overnatning undervejs. Der er ture 22.-24. juni og 7.-9. september.

Riderejse Sydfyn er ture over 3,5 dag og giver derfor ekstra god mulighed for at komme langt omkring og nyde alle de flotte udsigter over ø-havet, de kuperede skovstrækninger og de skønne galopture. Der er ture 10.-13. maj og 14.-17. august.

 
Nye heste i stalden i 2018

Stakkur er en stor og samarbejdsvillig hest, som vi venter os meget af. Bjartur er egen avl og meget lovende - tølter gerne og er glad for at komme ud at opleve noget. Goliat har været Dortes hest et par år, men nu får han lov at komme ud og bruge sine mange kræfter i turridningen. Vi har også aftalt at tage 3 låneheste ind og træne op til turheste og de lyder til at være gode heste, som vi håber har godt med tølt og vilje . Du se vores andre heste på dette link.  
Gavekort - husk vi kan udstede gavekort på rideture. Tryk på knappen for at gi' en god ride- og naturoplevelse.
Bestil et gavekort
Rideture på Island 2018

Der er kun enkelte ledige pladser på sommerens rideture omkring Hvammstangi på Nordisland. Til gengæld er der mange pladser på:

Hestesamlingen den 3. til 10. oktober 2018

Kom med og oplev en begivenhed som snart er en saga blot.

Om efteråret, skal  dalens heste hentes ned fra højlandet før kulden sætter ind og det er slut med græsset. Gennem tiderne har de  heste, der ikke var i brug på gårdene været sendt på græs i bjergene hen over sommeren. Det har primært drejet sig om følhopper, føl og ungheste.

Hestene lærer at klare sig på egen hånd, tilpasse sig flokkens rangorden, bevæge sig i svært terræn og selv finde mad. Der er ikke mange steder tilbage på Island, hvor man har bevaret denne stolte tradition, men Stóðréttir í Viðidal på Nordisland er et af de få steder, som stadig har rigtig mange heste i fjeldet og når de skal hentes ned er det en meget stor begivenhed for egnen. Mange udflyttere kommer tilbage denne weekend for ikke at gå glip af årets begivenhed. Du kan se billeder fra vores tur til hestesamlingen i 2014 her.

Onsdag den 3. oktober: Ankomst til Nordlandet, aftensmad og indkvartering. Torsdag, fredag og lørdag er ridedage. Søndag afrejse. Pris 830 euro.

Rideangst? - måske kan vi hjælpe dig...

Der er mange, der har haft dårlige oplevelser med heste og er blevet bange for at ride. Vi har gode erfaringer med at hjælpe folk videre, så de igen kan komme i sadlen og nyde at samarbejde med med hesten på en rolig tur. En vigtig del af det vi kan hjælpe med er vores stabile og samarbejdsvillige heste. 

Der er forskellige muligheder for at arrangere enetimer eller kurser i mindre grupper. Kontakt os på mail eller ring på 42402298 så vi sammen kan tilrettelægge et forløb, der kan hjælpe dig op på hesten igen.

 

Hest til salg

Baldur er 9 år, han er kraftigt bygget med lang hals og er 144 cm i stang. Vi købte ham som en vild og uberørt hest i januar 2017 og vi har tæmmet ham, hvilket har været en lang og spændende proces. Han er en god hest, men 4-gænger og derfor ikke optimal i turridningen. Læs mere om Baldur på dette link.

Østrup Turridning
Østrup 32,  5600 Faaborg,  tlf. 42402298
www.oestrup.dk,  turridning@oestrup.dk
Send en forespørgsel
Copyright © 2018 Østrup Turridning

Frameld dig Nyhedsmail    Opdater din indstillinger 

Email Marketing Powered by MailChimp