Østrup Turridning:


Nyhedsbrev september 2017


 
Ridelejre i efterårsferien

Kom til Sydfyn og få en fantastisk rideoplevelse i din efterårsferie.

Østrup Turridning  arrangerer 2 ridelejre i efterårsferien i uge 42. Lejrene varer i 4 dage og den sidste af lejrene fra torsdag til søndag er fyldt helt op. Den første lejr er der stadig pladser på. Den starter lørdag den 14. oktober kl 10.00 og varer indtil tirsdag den 17. oktober kl 14. 
Vi vil ride i den smukke natur omkring De Fynske Alper og vi skal til stranden med hestene. Der er fold til hestene i middagspauserne, eller vi binder dem, vi besøger stjernekikker tårnet i De Fynske Alper, og andre sjove ting. Så er der naturligvis iskiosker undervejs. 

Læs mere om ridelejrene på
dette link.

 
Rideture på Island 2018

Igen i 2018 formidler vi rideferie på Island hos vore Islandske venner i Hvammstangi.

Det er både en af de bedste og en af de billigste rideferier, som man kan finde på Island.

Hvammstangi er en lille by på Nordlandet med knapt 600 indbyggere, og det er de lokale som er involveret i rideferierne, kogekoner, spillemænd, madudbringere m.m.

Mange af de unge, som har forladt egnen kommer hjem i sommeferien, og de nyder at tage en dag eller to med os på fjeldet. Dette er en tur, som ikke er turistindustri, men hvor man virkelig får det oprindelige Island ind under huden. Vi rider med en stor flok løse heste, og det er bøndernes guddommelige heste vi rider. Det er dalens heste der samles, ofte flere end hundrede og vi får lov til at hjælpe med at drive og holde styr på flokken.
Gavekort - husk vi kan udstede gavekort på rideture. Tryk på knappen for at gi' en god ride- og naturoplevelse.
Bestil et gavekort
Naturen omkring Hvammstangi er meget varieret, vi rider ved stranden, i fjeldet over rivende fosser og gennem heder og strandenge.

Hvis du vil med til Island til sommer, er det en god ide, at planlægge turen nu. Du kan vælge de datoer, der passer dig bedst og flybilletterne er billigere jo tidligere du bestiller dem. Hvis du er interesseret i på egen hånd at udvide turen med nogle dage i Reykjavik, skal de gode og billige overnatningssteder ligeledes bestilles i god tid. Vi er naturligvis behjælpelige med alt, vi kan give mange gode tips til nogle dage i Reykjavik. 

Der er i år Landsmot på Island først i juli.


Desuden afholder vi en forberdelses weekend her i Østrup til en særlig rabatpris, hvor du får mulighed for træne bagdelen på et par lange dagsture, at se billeder fra tidligere ture og kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.
Heste udlånes i vinter

Østrup Turridning har 3 heste tilbage, som ikke er udlånt for vinteren fra midt i november til sidst i marts. De har alle let til tølt, er i form til 30 km., kan rides alene samt i flok, og de er alle trafiksikre også for tung trafik.

Låner betaler mad og sko samt sørger for transport. Hestene udlånes på vores risiko, hvilket betyder, at vi betaler evt. dyrlægeudgift. Vi ser helst, at hestene bliver opstaldet i løsdrift, godt hø ad libitum samt vitamin/mineral tilskud er et krav. Vi vurderer, om hest og rytter vil kunne fungere sammen, og du skal komme og prøve at ride hesten, ligesom vi vil komme og se stedet, hvor hesten skal overvintre. De udlånes gerne samlet eller to sammen.

Alle nybegynder heste har fundet vinterly. De tre heste kan rides af de fleste med nogen erfaring, de har ingen unoder og er vant til skiftende ryttere i turridningen. De er alle opmærksomme og har alle vilje over middel. Der er tale om tre meget forskellige heste, en hoppe og to vallakker. Send os gerne en mail, hvis du er interesseret i at låne.
 

Østrup Turridning
Østrup 32,  5600 Faaborg,  tlf. 42402298
www.oestrup.dk,  turridning@oestrup.dk
Send en forespørgsel
Copyright © 2017 Østrup Turridning

Frameld dig Nyhedsmail    Opdater din indstillinger