Nyhedsbrev marts 2021

Ridelejre i 2021


Hvis alt går vel, bliver der ridelejre igen i sommerferien og efterårsferien. En del uger er fuldt booket, men der er stadig 2 ledige pladser i uge 27 og 4 i uge 29. I efterårsferien er der endnu ledige pladser på den første af lejrene. Book en plads på dette link eller læs om ridelejrene her.


Dorte og den nye hest Lif fra Stormvang. 

Ekstra heste til turene


Vi har siden sidste nyhedsbrev købt 3 nye heste, Hafeti, Lif og Svartla, og derudover har vi købt Sif og Magnus. Der vil derfor være 21 gode rideheste til turene i år, så der er gode muligheder for at du kan blive matchet med den hest, der giver dig de rigtige udfordringer i forhold til dine ønsker og erfaring. 


Dorte og den nye hest Hafeti.

Det betyder, at der er heste nok til, at vi også kan lave en tur for dig, på et af de tidspunkter på sommeren, hvor der normalt ville være fuldt optaget af ridelejre og weekendture.


Sommersol på en ridetur på Svelmø.

 

Riderejse Sydfyn


Den 13.-16. maj har vi en Riderejse Sydfyn, hvor der er en enkelt ledig plads, og den 19.-22. august er der 2 ledige pladser. Turene kommer langt rundt i det smukke rideterræn, bl.a. rider vi gennem vandet ud til Svelmø i det Sydfynske Øhav.


Maria og Lif.

 

Ny driftleder


Maria Bach Andersen er nu ansat som driftsleder, hvilket betyder, at det er hende du vil møde, når du booker ridning, og hvis det er flerdagsture, der skal planlægges, er det hende, I aftaler overnatninger og forplejning med. Desuden vil hun være guide på mange af turene samt være leder på børnelejrene.

Mange af jer kender nok allerede Maria, da hun i flere år har arbejdet her som deltidsguide ved siden af sin sygeplejerske uddannelse. Maria har valgt at tage et års pause, hvor hun arbejder for os med heste og ryttere, og det er vi glade for. Maria startede meget tidligt med at ride i Østrup, da hun som lille og senere stor pige var at finde på mange af vores ridelejre.


Istidslandskabet på Sydfyn indeholder meget spændende kultur og historie.

 

Med museet til hest gennem istidslandskabet


I samarbejde med Øhavsmuseet i Fåborg arrangerer vi ture til hest gennem istidslandskabet i Svanninge Bakker.

I selskab med Øhavsmuseets landskabsarkæolog ph.d. Poul Baltzer Heide og en gruppe ryttere, får du en unik mulighed for at opleve istidslandskabet og høre om den kultur og historie, der har udfoldet sig gennem årtusinder. Fra i år gennemfører vi disse museumsture under titlen "Med museet til hest gennem istidslandskabet", og der er ledige pladser på turene den 2. maj og den 29. august. Du kan booke din tur her.


Island.

 

Rideture på Island


Vores venner på Island er stadig igang med at lave vidunderlige sommerture gennem den smukke natur på Nordlandet. Men der har været en enorm efterspørgsel efter turene i år, så alle sommerens ture var udsolgt allerede i efteråret. Foruden os danskere, som for manges  vedkommende får kendskab til turene gennem Østrup Turridning, kommer der mange svenskere med på disse ture. Det er mennesker som via Eva Lena og hendes kontakter i Sverige, har fundet stedet, og der har fra denne gruppe været stor interesse for at komme igen denne sommer. Kontakt os i løbet af dette år, hvis du vil med til Island og ride i 2022.

Islandsk strik


Som noget nyt sælger vi Islandsk strik. Garnet er egen import fra Island, og det er Dorte, der er igang med strikkepindene.

Der arbejdes på at vise de modeller, der er til salg på hjemmesiden, men man kan også bestille strik efter eget valg af design, farver og egne mål.


Torsdagsholdet på tur

Faste ridehold


De faste ridehold starter i uge 13, dvs. tirsdag den 31. marts kl. 16.30, onsdag den 1. april kl. 16.00 og torsdag den 2. april kl. 16.30. Vi glæder os til at se de mange faste ryttere igen, og hvis du har lyst til at prøve, så ring 42402298 og meld dog til eller send en forespørgsel her.

Book en tur!


Nu er kalenderen fyldt med den kommende sæsons ture. Brug dette link til at komme ind i kalenderen og find den tur du har lyst til at ride. Du kan sortere i kalenderen, så den viser en liste med de ture, der passer dig, og bestille turen direkte.

 

Corona virus


Vi har fokus på, at igen skal smittes, når de kommer her og rider. Derfor er det lavpraktisk ordnet, så man kan holde afstand når man strigler og sadler, samt at der er sprit og håndvask med sæbe til rådighed. Hvis du ikke selv har maske eller evt. handsker, kan det købes her hos os.

Vi vil følge anbefalingerne, hvilket sikkert betyder, at du skal have en negativ coronatest, der ikke er mere end 72 timer gammel, når du kommer, med mindre du er færdigvaccineret. Vi forventer, at alle bidrager til at holde indbyrdes afstand, både til guider og andre ryttere. Heldigvis må man godt være tæt på hestene, vi har endnu ikke hørt om coronasmittede heste. Det er klart, at vores "corona-care" vil ændre sig, i takt med at retningslinierne bliver tilpasset, som pandemien udvikler sig.


 
Vore side
Vores YouTube videoer
Instagram
oestrup.dk
Email
Copyright © 2021 Østrup Turridning, Alle rettigheder forbeholdes.

Vores kontaktinfo er:
 www.oestrup.dk  turridning@oestrup.dk  Send en forespørgsel  Tlf/SMS 42402298 . 

Du kan afmelde dig fra denne Nyhedsmail her.